ÅRETS ANUNDSJÖARE 2023 X2

I år bjöds det på dubbel överraskning då juryn för första gången valde att utse två vinnare som båda fått egna nomineringar. Men genom sitt engagemang i Anundsjö IF så finns det en tydlig koppling mellan vinnarna som tillsammans och var för sig är ovärderliga för Anundsjö IF´s verksamhet.

ÅRETS ANUNDSJÖARE 2023

SOFIE KRISTOFERSSON, ORDFÖRANDE, SKIDSEKTIONEN AIF

Sofie är en fantastisk ordförande i AIF Skidsektion. Hon samordnar, strukturerar upp och leder verksamheten på ett imponerande sätt vilket gjort att Anundsjös skidverksamhet har vuxit enormt de senaste åren och nu under säsongen 2022-2023 har över 100 barn deltagit i skidverksamheten! Hon leder en inkluderande verksamhet för våra barn och ungdomar i Anundsjö där alla (både barn och ledare) får en chans till personlig utveckling inom skidåkningen. Sofie inte bara ordförande utan är med på träningarna och svettas och stångas med barn och ledare.

ÅRETS ANUNDSJÖARE 2023

OLLE FJELDSETH ORDFÖRANDE, HUVUDSTYRELSEN AIF

Olle är en värdefull ung ordförande i Anundsjö IF. Han är spindeln i nätet kring den efterlängtade stora renoveringen uppe på Olympia. Mycket tid har krävts och många fler timmar kommer att läggas där uppe för att det ska flyta på för både volontärer och hantverkare, då det inspirerats många ideella krafter att hjälpa till, och som för att ge bäst resultat, måste styras och ges plats till. Det är så värdefullt för hela Anundsjö att samlingssalen och idrottslokalen Olympia blir ny! Förutom ett fantastiskt engagemang i ordföranderollen, där många timmar och tankar och fix sker i det fördolda, läggs det också ner tid och arbete som ledare inom flera sporter för egna och andras barn.

GRATTIS OLLE OCH SOFIE! ÅRETS ANUNDJÖARE 2023

Föregående
Föregående

SMAKA PÅ ANUNDSJÖ

Nästa
Nästa

LÖNELÖRDAG 25 FEB!